Posuvné zastínění a zakrytí pískoviště se sítí SIO – LINE s cloní schopností 85%. Rozměr 3x3m barva modrá Montáž do 4 týdnů

Z12

Nový produkt

Rozměr zastínění a zakrytí 3x3m Barva modrá

Obsahuje Síť komponenty 4ks Tyče, pojezdy, Montáž

Doprava zastínění ZDARMA

Více informací na tel.: 731 244 718

Více informací

24 641,00 Kč s DPH

Více informací

Použití: Síť může být instalována na zařízení během celého roku. V případě používání pískoviště se vyjede s posuvnými jezdci a se sítí do horní polohy. V případě nepoužívání se síť ponechá ve spodní poloze a slouží jako zakrytí pískoviště. Výhodou je i možnost polohovat síť v závislosti na poloze slunce nad pískovištěm.

Posuvné zastínění pískoviště je tvořeno čtyřmi nebo více štíhlými sloupky ( záleží na velikosti ) a odnímatelnou sítí Sloupky jsou vyrobeny z žárově pozinkovaných trubek. Spodní části sloupků jsou osazeny v betonových patkách do hloubky cca 60 cm. Na horní části sloupků jsou pojezdy s aretovacím šroubem a nerezovým okem pro zachycení sítě. Síť je vyrobena z textilie s PVC zátěrem SIO – LINE + opláštění z textilie 100% PES, oboustranně nánosovaná PVC, gramáž činí 250 g/m2, materiál M 5509 nebo M6602 – oboustranně lakovaný, odolný vůči UV záření a plísním. 100% barevná stálost a vynikající stabilita materiálu v extrémních podmínkách. Pevnost v tahu 1900 – 2250 N/5 cm, teplotní odolnost –30/+70°C. Barva zelená. Vysoká životnost min 10 let. Síť je po obvodu je opatřena ztužujícím lemem. Rohy sítě jsou vyztuženy popruhy a opatřeny kovovými oky. Přichycení sítě na sloupky je řešeno pomocí poutek z gumolana tl.10 mm a pomocí kovových karabin s pojistkou proti samovolnému uvolnění. Při větších rozměrech jak 5x5 m jsou do diagonál všity ztužující , popruhy tak, aby nedoházelo k velkému průhybu sítě.

Hmotnost sítě 3x3 m cca 2,5 kg.
Možnost objednání zastínění a zakrytí pískoviště s atypickými rozměry